Debarasarea de mobila

Vă suntem la dispoziție 24/7 și oferim un serviciu rapid, unde onorăm orice comandă în maxim 12 ore de la solicitare.  Majoritatea comenzilor noastre vin din recomandări, fapt ce ne confirmă calitatea serviciului oferit. Primim multe comenzi, iar acest lucru ne permite să oferim cele mai bune prețuri de pe piața de transport marfă.

5 MOTIVE SĂ NE ALEGI

1. Experiență de peste 10 ani în domeniu.
2. Cele mai bune prețuri de pe piață.
3. Serviciu rapid, onorăm orice comandă în maxim 12 ore de la solicitare.
4. Transport sigur.
5. Arie de acoperire extinsă.


Oferim clienților noștri cel mai bun raport calitate-preț pentru serviciile

Evacuare mobila veche

Fara efort, fara timp pierdut! Vrei sa scapi de mobilierul care iti ocupa spatiul inutil? Apeleaza la noi pentru serviciul de evacuare mobila veche si bucura-te de profesionalismul unei echipe bine instruite. Dispunem de toate resursele necesare pentru evacuare mobila veche in cele mai bune conditii si in cel mai scurt timp.

Serviciul de evacuare mobila veche este dedicat tuturor celor care doresc sa aduca o schimbare majora in locuinte prin inlocuirea pieselor de mobilier trecute de vreme cu unele noi, in tendinte. De partea de evacuare, ne ocupam noi. Rapid, simplu si fara efort!

Debarasare Mobila Veche

Vechiturile trebuie sa dispara! Dupa acest principiu se ghideaza toti cei care doresc sa aiba locuinta in tendinte. Pentru ca vechiturile si mobilierul uzat sa urmeze drumul gropii de gunoi in conditii sigure, este esential sa ai alaturi o echipa instruita si gata sa ofere cele mai bune solutii in ceea ce priveste serviciul de debarasare mobila veche.

Debarasare mobila veche si scapi de griji! Suna la 0761.851.145 si goleste-ti locuinta de lucrurile nefolositoare si  inestetice. Pentru asta nu trebuie sa ridici macar un deget. O echipa specializata se va deplasa pana la adresa indicata si va debarasa spatiul de toate obiectele de mobilier vechi.

Transport mobila veche

– din apartamente, case, vile, etc. Solutia pentru debarasarea oricarui tip de moloz este 0762753466. Transportul se efectuaza cu masini de 3,5 tone din orice zona a Bucurestiului si din proximitate.